Voorbeeldbrief opzeggen Staatsloterij

Staatsloterij opzeggen? Met deze voorbeeldbrief zegt u deze populaire Nederlandse loterij gemakkelijk op.

opzeggen staatsloterij brief

Met deze voorbeeldbrief opzeggen Staatsloterij zegt u gemakkelijk uw abonnement op de Staatsloterij op. Starten met deelnemen aan de Staatsloterij is meestal heel eenvoudig, waarbij de meeste mensen meespelen via een automatische incasso. Prijzengeld wordt automatisch bijgeschreven en deelnemers hebben geen omkijken meer naar hun deelname. Met de voorbeeldbrief Staatsloterij opzeggen wordt uw deelname aan de Staatsloterij direct of per eerst mogelijke datum beëindigd en voldoet u aan alle eisen en punten die in de opzegbrief Staatsloterij genoemd moeten worden. De ondertekening met uw handtekening is erg belangrijk als u de opzegbrief Staatsloterij per post verstuurt.

Staatsloterij: de grootste loterij van Nederland

De Staatsloterij is de oudste nog bestaande loterij van Nederland, met een geschiedenis die teruggaat tot maar liefst 1726. Het doel van de Staatsloterij is om zoveel mogelijk mensen te laten winnen en keert de meeste prijzen uit. Tegenwoordig maakt de Staatsloterij onderdeel uit van de Nederlandse Loterij, ontstaan uit een fusie tussen onder meer de Lotto en de Nederlandse Staatsloterij. De Nederlandse Loterij heeft ook Krasloten, Toto, Lucky Day, Lotto, Eurojackpot en Miljoenspel onder haar beheer. De steun van de goede doelen loopt via het ministerie van Financiën.

Download gratis voorbeeldbrief opzeggen Staatsloterij

Liever de brief Staatsloterij opzeggen downloaden?Download de voorbeeldbrief opzeggen Staatsloterij in PDF-formaat, die u vervolgens gemakkelijk zelf kunt kopiëren en aanpassen in een tekstverwerker op uw computer.

Voorbeeld brief Staatsloterij opzeggen

[Uw naam]
[Uw straatnaam en huisnummer]
[Uw postcode en woonplaats]
Nederlandse Staatsloterij
Postbus 818
2700 AV  ZOETERMEER

[Plaats, datum met de maand voluit geschreven] Utrecht, 12 maart 2018

Betreft: opzeggen deelname Staatsloterij

Geachte heer, mevrouw,

Mijn deelname aan de Staatsloterij wil ik graag per eerst mogelijke datum beëindigen. De incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer [Uw IBAN (18 karakters)] komt eveneens per diezelfde datum te vervallen.

Mijn gegevens:
[Uw naam en achternaam]
[Straat + huisnummer]
[Postcode + Woonplaats]

Uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging zie ik graag tegemoet. U kunt de bevestiging per post naar bovenstaand adres sturen, of per e-mail naar [Uw e-mailadres]

Met vriendelijke groet,

[Uw handtekening (belangrijk als u de brief per post verstuurt)]

[Uw naam]

Vergeet uw handtekening niet als u de opzegbrief Staatsloterij per post verstuurt. Deze is erg belangrijk!

De Staatsloterij online opzeggen?

De Staatsloterij biedt helaas geen mogelijkheid om direct online op te zeggen. Wel is het mogelijk om uw opzegbrief Staatsloterij per e-mail te versturen naar: opzeggen@staatsloterij.nl

Staatsloterij telefoonnummer telefonisch opzeggen

Als u de website van de Staatsloterij heeft bezocht om uw abonnement op te zeggen, dan heeft u misschien gemerkt dat men er duidelijk op stuurt dat u telefonisch contact opneemt om op te zeggen. De reden hierachter is simpel: als een medewerker van de Staatsloterij u persoonlijk spreekt, dan bent u nog makkelijk te beïnvloeden. Men zal proberen om u een aanbieding te doen, bijvoorbeeld een grote korting op deelname aan de Staatsloterij als u besluit alsnog deelnemer te blijven. Als u werkelijk van plan bent om uw deelname aan de Staatsloterij op te zeggen, dan moet u aan de telefoon stevig in uw schoenen staan. Het verdient daarom aanbeveling om uw opzegging op de Staatsloterij per opzegbrief te versturen.

Wel graag de Staatsloterij bellen? De Staatsloterij opzeggen doet u via telefoonnummer
0800-6793443 (gratis). Een van de medewerkers zal de opzegging dan voor u regelen. De Staatsloterij klantenservice is iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 21:00 uur. Opzeggen kan op elk gewenst moment.

Pas op als u belt om de Staatsloterij om op te zeggen. Men zal proberen u over te halen alsnog abonnee te blijven

Adres opzeggen Staatsloterij

Stuur uw opzegbrief naar het adres van de Staatsloterij:

Nederlandse Staatsloterij
Postbus 818
2700 AV  ZOETERMEER

U kunt de inhoud van de brief ook per e-mail naar de Staatsloterij sturen. Het e-mailadres voor opzegging van de Staatsloterij is: opzeggen@staatsloterij.nl

Als u uw deelname aan de Staatsloterij op wilt zeggen en u schrijft hiervoor een brief, dan dient u hiervan altijd een schriftelijke bevestiging via e-mail of per post te ontvangen