Voorbeeldbrief opzeggen Postcode Loterij

De Postcodeloterij opzeggen doet u eenvoudig met de voorbeeldbrief opzegging Postcode Loterij.

opzeggen postcode loterij brief

Met deze voorbeeldbrief opzeggen Postcode Loterij kunt u gemakkelijk uw abonnement op de Postcode Loterij opzeggen. Meestal is het starten met deelnemen aan de Postcode Loterij erg gemakkelijk, waarbij de meeste mensen automatisch meespelen via een automatische incasso. Hierdoor wordt uw abonnement op de Postcode Loterij steeds stilzwijgend verlengd. Met dit voorbeeld Postcode Loterij opzeggen zorgt u ervoor dat uw deelname aan de Postcode Loterij direct of per eerstmogelijke datum beëindigd wordt en voldoet u aan alle eisen en punten die in een opzegbrief loterij genoemd moeten worden. Erg belangrijk als u de opzegbrief Postcode Loterij per post verstuurt is de ondertekening met uw handtekening.

Postcode Loterij: een van de grote loterijen in Nederland

De Nationale Postcode Loterij werd in 1989 opgericht. De VriendenLoterij en de BankGiro Loterij vallen onder hetzelfde bedrijf. De gedachte achter de loterijen is het genereren van geld voor goede doelen. 50 procent van de inkomsten uit de verkoop van loten is bestemd voor deze goede doelen. De Postcode Loterij is de op een na grootste loterij van Nederland (omzet ruim 680 miljoen euro in 2016) en heeft ongeveer 2,8 tot 3 miljoen deelnemers.

Uniek aan de Postcode Loterij is dat spelers meespelen met hun bestaande postcode. Interessant om te weten is dat men meestal meespeelt met de eigen postcode, hoewel meespelen met een andere postcode ook gewoon mag. Per postcode worden overigens maximaal 499 loten uitgegeven. Gewonnen? Bij prijzen groter dan 449 euro wordt kansspelbelasting ingehouden. Bekende prijzen bij de Postcode Loterij zijn de Straatprijs en de Kanjerprijs. De PostcodeKanjer is de bekendste en grootste prijs van de Nationale Postcode Loterij.

Download gratis voorbeeldbrief opzeggen Postcode Loterij

Liever de brief Postcode Loterij opzeggen downloaden?Download de voorbeeldbrief opzeggen Postcode Loterij in PDF-formaat, die u vervolgens gemakkelijk zelf kunt kopiëren en aanpassen in een tekstverwerker op uw computer.

Voorbeeld brief Postcode Loterij opzeggen

[Uw naam]
[Uw straatnaam en huisnummer]
[Uw postcode en woonplaats]
Nationale Postcode Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK AMSTERDAM

[Plaats, datum met de maand voluit geschreven] Utrecht, 12 oktober 2017

Betreft: opzeggen deelname Postcode Loterij

Geachte heer, mevrouw,

Mijn deelname aan de Postcode Loterij wil ik graag per eerst mogelijke datum beëindigen. De incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer [Uw IBAN (18 karakters)] komt eveneens per diezelfde datum te vervallen.

Mijn gegevens:
[Uw naam en achternaam]
[Straat + huisnummer]
[Postcode + Woonplaats]
Lotnummer(s): alle loten

Uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging zie ik graag tegemoet. U kunt de bevestiging per post naar bovenstaand adres sturen, of per e-mail naar [Uw e-mailadres]

Met vriendelijke groet,

[Uw handtekening (belangrijk als u de brief per post verstuurt)]

[Uw naam]

Vergeet uw handtekening niet als u de opzegbrief Postcode Loterij per post verstuurt. Deze is erg belangrijk!

De Postcode Loterij online opzeggen

U lot(en) van de Postcode Loterij kunt u verschillende manieren opzeggen. Stuur de opzegbrief Postcodeloterij hierboven op, bellen kan ook. Online Postcode Loterij opzeggen kan met een algemeen contactformulier. Vul in Ik heb een vraag over “Mijn deelname” en vervolgens “Stopzetten lot(en)”, met daaronder uw toelichting en rekeningnummer.

Postcode Loterij telefoonnummer telefonisch opzeggen

Als u de website van de Postcode Loterij heeft bezocht om uw abonnement op te zeggen, dan heeft u misschien gemerkt dat men er duidelijk op stuurt dat u telefonisch contact opneemt om op te zeggen. Als u geen tijd heeft om te bellen, dan bieden ze aan om u terug te bellen op een tijdstip dat u wel uitkomt. De reden hierachter is simpel: als een medewerker van de Postcode Loterij u persoonlijk spreekt, dan bent u nog makkelijk te beïnvloeden. Men zal proberen om u een aanbieding te doen, bijvoorbeeld een grote korting op deelname aan de Postcode Loterij als u besluit alsnog deelnemer te blijven. Als u werkelijk van plan bent om uw deelname aan de Postcode Loterij op te zeggen, dan moet u aan de telefoon stevig in uw schoenen staan. Het verdient daarom de aanbeveling om uw opzegging op de Postcode Loterij per opzegbrief te versturen.

Wel graag de Postcode Loterij bellen? De Postcodeloterij opzeggen doet u via telefoonnummer 0900 – 300 1500 (normaal tarief). De Postcodeloterij is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Houd uw IBAN (rekeningnummer) bij de hand, om het opzeggen per telefoon soepel te laten verlopen. Opzeggen kan op elk gewenst moment.

Pas op als u de postcode loterij om op te zeggen. Men zal proberen u over te halen alsnog deelnemer te blijven

Adres opzeggen Postcode Loterij

Stuur uw opzegbrief naar het adres van de Postcode Loterij:

Nationale Postcode Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK  AMSTERDAM

Als u uw deelname aan de Postcodeloterij op wilt zeggen en u schrijft hiervoor een brief, dan dient u hiervan altijd een schriftelijke bevestiging via e-mail of per post te ontvangen.